وارد شوید

سوالی دارید؟

برای اطلاع از تخفیف دوره ها ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

blogImage
تریدسرا
28 اردیبهشت 1400

کیل زون (Kill Zone) چیست؟

0

کیل زون به مناطقی از نمودار قیمت یک دارایی که احتمال تحرکات قیمتی بالایی در آن وجود دارد، می گویند. در این مناطق بر اساس اصل عرضه و تقاضا احتمال دارد یک سطح شکسته شود. در این صورت مقاومت به حمایت و حمایت به مقاومت تبدیل شود.

دو نوع معامله گر در بازارهای مالی وجود دارد: اولی تریدری است که با صبر و حوصله دنبال یافتن نقاط ورود استراتژیک و سودآور در معاملات می باشد. نوع دوم معامله گری است که کل زمان بازار را با معاملات متعدد در حال معامله است تا به خیال خود از بازار عقب نماند. شما کدام نوع از معامله گران می باشید؟ معامله گران دسته دوم پس از مدتی دچار احساس سرخوردگی و ناامیدی می شوند. اگر شما تریدر نوع اول هستید، پس در ادامه با ما همراه باشید تا کیل زون را فرا گرفته و معاملات هدفمند و پر سودی داشته باشید.

به مناطقی از نمودار که در آن ها احتمال تحرکات قیمتی بالایی وجود دارد و معامله گران پرایس اکشن در آن نواحی به دنبال ورود به معاملات در جهت خاصی هستند کیل زون گفته می شود. این روش یکی از رایج ترین و قدرتمندترین روش های معاملاتی پرایس اکشن می باشد که توجه و یادگیری آن باعث کسب سود سرشار معامله گران خواهد شد.

هنگامی که یک سطح شکسته می شود. در پی آن مقاومت به حمایت و یا بلعکس حمایت به مقاومت تبدیل می شود، معامله گران بسیاری به دنبال ورود به موقعیت معاملاتی و ترید می باشند. این اصل بر اساس میزان عرضه و تقاضا در بازار تعیین می گردد و بارها و بارها در بازارهای مالی اتفاق می افتد.

کیل زون چه ویژگی هایی دارد؟

1- کیل زون، سطحی است که معمولاً با استفاده از نمودار روزانه تعیین مشخص می شود. بهتر است انتخاب این سطح در زمان جلسات معاملاتی بازار نیویورک که حجم معاملات در آن بیشتر است صورت پذیرد. سپس می توان در تایم فریم های پایین تر مانند 12، 8، 4، 2 و 1 ساعته نسبت به انجام ترید اقدام نمود.

2- سطحی است که در آن روند بسیار شارپ و واضح و در اکثر اوقات با کندل های انگالفینگ و یا مارابوزو همراه است.

3- منطقه ای است که در آن شکست پرقدرت انجام می شود و حرکت قیمت شتاب می گیرد. بدین ترتیب در روند صعودی مقاومت شکسته و به سرعت به حمایت تبدیل می شود. همچنین در روند نزولی نیز حمایت شکسته و به سرعت به مقاومت تبدیل می گردد.

برای موفقیت در معاملات در بازارهای مالی، لازم است معامله گران مجموعه ای از مهارت ها و ریزه کاری ها را فرا بگیرند. معامله گر موفق شخصی است که فقط به یادگیری یک مهارت اکتفا نمی کند و تمام تلاش خود را به کار می بندد تا قلق های لازم برای بالا بردن وین ریت معاملات خود را یاد بگیرد. کیل زون یکی از مفاهیمی است که توجه به آن می تواند برای معامله گران راهگشا باشد.

اشتراک گذاری در:

برچسب های مقاله:

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب مرتبط